Ajanvarauskalenteri Testeihin


[slotti url="https://slotti.fi/booking/emt999coachingandtesting/" data-btn-theme="orange" data-embed="non-small-devices"]

Fysiikkatestit Uusimaa-Areenalla 12.12.2020

Korona on nyt käytännössä keskeyttänyt kaiken urheilutoiminnan lähtien nuorimmista junioreista. Olisiko nyt siis hyvä aika investoida tulevaisuuteen ja käydä tekemässä erittäin laadukkaat testaukset ja selvittää missä fyysisten ominaisuuksien kanssa mennään?

Koronaturvallisuus

Järjestän Uusimaa-Areenalla 12.12.2020 koronaturvallisen testaustapahtuman, johon kaikki alueen urheilijat nuoremmista aikuisiin, lajista riippumatta ovat tervetulleita. Testeihin tullaan maksimissaan viiden hengen ryhmissä, joihin ilmoittaudutaan näillä sivuilla etukäteen. Yhden testausajan hinta on 50 euroa, ja viiden hengen ryhmässä testille siis tulee hintaa ainoastaan 10 euroa per testattu. Testeihin voi toki tulla myös pienemmällä porukalla, jolloin testiajan hinta on sama, mutta korkeampi jokaista testattu kohden. Ethän osallistu testeihin sairaana!!

Mitä testataan?

Testi sisältää huippulaitteilla mitatun ajan 20 metrin nopeudelle, hyppymatolla tehdyn hyppytestin, sekä ketteryys testin. 20 metrin juoksutesti on universaali, joten sen tuloksia voidaan verrata mihin tahansa tarkoilla laitteilla otettuun testiin. Hyppytestit ovat aina uniikkeja, mutta tulevaisuudessa vastaavia tapahtua voidaan pitää useamminkin, tai sopia esimerkiksi joukkueelle oma testiaika, jolla tuloksia seurataan.

Turvallisuus

Testi toteutetaan erittäin ajanmukaiseen tapaan huipputurvallisesti. Areenalle saapuu kerralla ainoastaan yksi ryhmä (max 5 henkilöä) lämmittelemään (15 minuutti ennen omaa testauaikaa) ja sisäänkäynti tapahtuu pukukoppipäädystä Areenaa. Pukutiloja ei käytetä, vaan vaatteet vaihdetaan kentällä, joten laitathan tarvittaessa testissä käyttämäsi varustuksen ulkovaatteiden alle. Lämmittelyyalueena toimii Areenan nurmikenttä pukukoppipäädyssä ja sinne saa tulla ainoastaan 15 minuuttia ennen oman ryhmän testiaikaa.

Lämmittelyalueelta siirrytään testaajan ohjeiden mukaisesti suorittamaan testiä, jolloin seuraava ryhmä voi saapua lämmittelemään ilman kontaktia edelliseen ryhmään. Varsinaisen testaus tapahtuu monitoimialueella, jonne siis samaan aikaan saa tulla vain maksimissaan viis testattavaa. Testin jälkeen jokainen poistuu välittömästi monitoimialueen ovesta ulos.

Itse testeissä ei tule lähikontaktia testaajan tai testilaitteiden kanssa. Testattavien ei siis tarvitse koskea testin aikana kuin kynään, jolla kirjaa paperiseen lomakkeeseen omat tuloksensa. Omien kynien ottaminen mukaan suositeltavaa. Kolmen testin tekemiseen on varattu aikaa viisitoista minuuttia.

Ohjeet varaamiseen

Testiin sitovat ilmoittautumiset tehdään tämän sivun lomakkeen kautta. Kun teet varauksen, lisää lisätietokenttään jokaisen testiin osallistujan nimet. Maksu suoritetaan Mobile Pay:llä numeroon 0400-736407 tai käteismaksuna paikan päällä (Tasaraha). Voit myös kysyä muista maksutavoista ja olla muutenkin yhteydessä kaikista esiin nousevista kysymyksistä. Numeroon 0400-736407 tai sähköpostilla emt999@gmail.com