Henkilökohtainen fysiikka- ja koripallovalmennus

Henkilökohtainen ja joukkuelajien fyysinen valmennus sekä aivan tavallisten ihmisten fyysinen valmennus ja Personal Trainen-tyyppiset palvelut

Tarjoan henkilökohtaista fyysistä valmennusta urheilijoille lajista riippumatta. Erityisosaaminen tietysti koripallossa, mutta usean vuoden kokemus ja kahden vuoden fysiikkavalmentajakoulutus antaa loistavat valmiudet lajiin kuin lajiin. Teen myös henkilökohtaisia kuntosaliohjelmia ja ohjauksia ihan tavallisille asiakkaille taustoista riippumatta.

Harjoittelua voidaan toteuttaa jatkuvassa ohjauksessa tai esimerkiksi niin, että teen harjoitusohjelman, joka käydään huolellisesti läpi oikein tekniikoiden varmistamiseksi, ja sen jälkeen asiakas käy itsenäisesti salilla ohjelmaa tekemässä. Ohjelmaa päivitetään noin kuukauden välein, jotta kehittyminen jatkuu tasaisena. Jokaisen valmennettavan henkilökohtaiset tavoitteet, vaatimukset ja toiveet otetaan aina huomioon ohjelmaa tehdessä.

Henkilökohtainen koripallovalmennus

Oletko kiinnostunut parantamaan kuljetus ja heittotaitojasi? Oletko kiinnostunut parantamaan koripallon henkilökohtaisia taitoja niin, että joku oikeasti opettaa sinulle oikeat suoritustekniikat, opettaa parhaat harjoitteet niiden kehittämiseksi ja seuraa jatkuvasti kehittymistäsi. Harjoituksia voidaan järjestää yksityisinä, pienissä 2-4 hengen ryhmissä tai isommissa yleisryhmissä. Tärkeintä, että sinun toiveisiisi vastataan. Minulla on useiden vuosien kokemus monista huppuvalmentajista ja omaa valmennuskokemusta mm. viidentoista vuoden ajalta nuorten koripalloleiristä, joka keskittyy nimen omaan henkilökohtaisten taitojen kehittämiseen. Minulta löytyy myös parhaat apuvälineet taitojen kehittämiseen.