Ilolan Lato

Varaa

Suplautojen vuokraus vain 25e/vrk/lauta -> Tästä!

Ladon Hinnasto:

Kertakäynti 5 euroa per henkilö

KK-asiakkuus 30e/kk yhdellä aikuisella ja 50e/kk kahdella aikuisella sisältäen saman perheen lapset. KK-maksulla voit varata aikoja vapaasti mukaanlukien avoimet kuntosaliryhmät ma ja to 18-19. 

Maksun voi suorittaa käteisellä, kortilla, MobilePayllä, E-passilla tai Edenred liikuntaseteleillä. 

Lato sijaitsee vain n. 8km torilta, kohti Loviisaa, noin 300m päässä Loviisantiestä. Paikalle on helppo tulla myös autolla ja parkkitilaa löytyy Ladon takaa runsaasti. Tästä karttaan!

lolan kylästä Porvoosta löytyy ehkä Suomen sympaattisin koko perheen kuntosali ja liikuntapaikka. Ladosta löytyy kaikki tarvittava laadukkaaseen treenaamiseen. Tilasta löytyy mm. toistakymmentä kuntosalilaitetta, levypainot, käsipainot, kuntopallot, jumppapallot, kahvakuulat, kuminauhat, nyrkkeilysäkki, soutulaite, spinning pyörä ja paljon paljon muuta toiminnalliseen ja perinteiseen kuntosaliharjoitteluun tarvittavaa välineistöä. Kuntosaliharjoittelun lisäksi salilta löytyy myös paljon muuta tekemistä koko perheen iloksi tai lapsille vanhempien kuntosaliharjoittelun ajaksi. Tilasta löytyy mm. yhdeksän ratainen bouldering kiipeilyseinä, pingispöytä, keppariesteet, sulkapallovälineet, seinätennisvälineet, koripallotelineet, pienet maalit jalkapalloon ja sählyyn jne.

Lisätietoa Ilolan ladosta voi kysellä suoraan numerosta 0400-736407 tai  sähköpostilla emt999@gmail.com, myös messenger ja muut viestipalvelut tavoittavat hyvin.Tilaan pääsee sisään pääsykoodilla, joten olethan yhteydessä ennen ensimmäistä kertaasi salilla!