Ilolan Lato

Varaa

 

lolan kylästä Porvoosta löytyy ehkä Suomen sympaattisin koko perheen kuntosali ja liikuntapaikka. Ladosta löytyy kaikki tarvittava laadukkaaseen treenaamiseen. Tilasta löytyy mm. toistakymmentä kuntosalilaitetta, levypainot, käsipainot, kuntopallot, jumppapallot, kahvakuulat, kuminauhat, nyrkkeilysäkki, soutulaite, spinning pyörä ja paljon paljon muuta toiminnalliseen ja perinteiseen kuntosaliharjoitteluun tarvittavaa välineistöä. Kuntosaliharjoittelun lisäksi salilta löytyy myös paljon muuta tekemistä koko perheen iloksi tai lapsille vanhempien kuntosaliharjoittelun ajaksi. Tilasta löytyy mm. yhdeksän ratainen bouldering kiipeilyseinä, pingispöytä, keppariesteet, sulkapallovälineet, seinätennisvälineet, koripallotelineet, pienet maalit jalkapalloon ja sählyyn jne.

Lisätietoa Ilolan ladosta voi kysellä suoraan numerosta 0400-736407 tai  sähköpostilla emt999@gmail.com, myös messenger ja muut viestipalvelut tavoittavat hyvin.Tilaan pääsee sisään pääsykoodilla, joten olethan yhteydessä ennen ensimmäistä kertaasi salilla! 

Hinnat:

Kertakäynti 5 euroa per henkilö

KK-asiakkuus 30e/kk yhdellä aikuisella ja 50e/kk kahdella aikuisella sisältäen saman perheen lapset. KK-maksulla voit varata aikoja vapaasti mukaanlukien ohjatut kuntosaliryhmät ma ja to 18-19. 

Varaukset ma-pe 16-20 vain tunti kerrallaan (saa olla pidempäänkin jos kukaan ei tule jälkeen), päivisin ja viikonloppuisin voi varata suoraan pidemmänkin ajan.